VENEZIA

Customer private client
Completition 2017

This elegant kitchen is divided into a complete wall cladding with tall cabinets and built-in oven at working height at the front, as well as a very long working line. Since the tiled pillars belong to the monument protection, we opted for a discreet latch in the upper cabinet area with folding doors. This results in a nice interaction between the horizontal lines of the kitchen and the pillars that delimit the area. The fronts were made from a graphite black supermatte "antifingerprint" coating. The worktop is made of light gray Compac stone with integrated extract air/recirculation hood in the hob. The back wall was refined in Stucco-Lustro technique by our Venetian Marco Rizzardini.

Cooktop: BORA
Oven: Neff

Photos: Alexander Schlösser